Nos, ezt én csak nagyon ritkán fogom használni...
2 posters
Transzporter szoba
Jonathan Archer- Kapitány
- Hozzászólások száma : 309
Hírnév : 122
- Post n°1
Transzporter szoba
Jonathan Archer- Kapitány
- Hozzászólások száma : 309
Hírnév : 122
- Post n°2
Re: Transzporter szoba
Malcolm, T'Pol, én és egy kisebb csapat M.A.C.O.-s odalépnek a dobogó elé. Veszek egy mély lélegzetet és félelmeimen uralkodva rálépek a dobogóra.
- Pedig megesküdtem hogy sohasem fogom ezt használni.- Megvárom amíg mindenki a dobogóra lép. T'Pol a kezembe ad egy adathordozót.
- A koordináták? - Kérdem tőle, mire a nő biccent. - Ide sugározzon le minket. - Dobom egy matróz kezébe az adatblankot. A nő bólint. Reed lép oda mellém. A kezembe ad egy phazis pisztolyt.
- Amint leérkeztünk szeretném ha nagyon óvatosak lennének. Lehetőleg ne szakadjunk el egymástól. A fegyvereket kábító fokozatra állítsák.... - Miután mindenki bólint a transzportert kezelő lányra nézek és kimondom azt a mágikus szót amitől görcsbe áll a gyomrom:
- Energiát! - Ahogyan ezt kimondtam és a lány megérinti a megfelelő gombkombinációkat végigfut a gondolataimon egy hozzám nem méltó fantáziakép, a lábamra nézve az már meg is kezdi a dematerializációs legelső fokozatát. Így inkább behunyom a szememet...
{ Folyt. köv.: Egyébb helyek topic/suliban Helix }
- Pedig megesküdtem hogy sohasem fogom ezt használni.- Megvárom amíg mindenki a dobogóra lép. T'Pol a kezembe ad egy adathordozót.
- A koordináták? - Kérdem tőle, mire a nő biccent. - Ide sugározzon le minket. - Dobom egy matróz kezébe az adatblankot. A nő bólint. Reed lép oda mellém. A kezembe ad egy phazis pisztolyt.
- Amint leérkeztünk szeretném ha nagyon óvatosak lennének. Lehetőleg ne szakadjunk el egymástól. A fegyvereket kábító fokozatra állítsák.... - Miután mindenki bólint a transzportert kezelő lányra nézek és kimondom azt a mágikus szót amitől görcsbe áll a gyomrom:
- Energiát! - Ahogyan ezt kimondtam és a lány megérinti a megfelelő gombkombinációkat végigfut a gondolataimon egy hozzám nem méltó fantáziakép, a lábamra nézve az már meg is kezdi a dematerializációs legelső fokozatát. Így inkább behunyom a szememet...
{ Folyt. köv.: Egyébb helyek topic/suliban Helix }
Szingularitás- Hozzászólások száma : 341
Hírnév : 41
- Post n°3
T'Pol:
Ide materializálódsz. Szinte azonnal érkeznek is az ápolók.
{ Folyt. köv.: Gyengélkedő }
Ide materializálódsz. Szinte azonnal érkeznek is az ápolók.
{ Folyt. köv.: Gyengélkedő }
Vendég- Vendég
- Post n°4
Az imént még a bányában voltam és ellentmondani készültem a parancsnoknak. Most meg a transtporterszobában ülök és az ápolók is megérkeztek. Hagyom hogy felemeljenek és elvigyenek a gyengélkedőbe. Remélem a lehető leghamarabb küldenek valakit a parancsnokhoz.