Jonathan Archer Szomb. Szept. 11, 2010 9:38 am
Miután elolvasom az admirális kérését sóhajtok egyet: beledobtak a mélyvízben. De felkészültem á! Visszateszem az adatrögzítőt az asztalra a másik ujonnal szerzett kis eszközzel egyetemben (Ami nagyon tetszik) és nekiállok átvenni a ruhámat.
Habár a civil ruha kevésbé szorongató és a vele járó felelősség is sokkal kevesebb, most kimondottan örültem annak hogy az NX-01 egyenruhája rajtam lehet. Odaállok a tükör elé és belenézek. AZtán Porthosra:
- Szerinted jól áll? - Kérdezem kutyámtól aki csak rámnéz. - Persze hogy nem.... - Felteszem a rangjelzést a ruha nyaki részére és megint Porthosra nézek.
- És így?... Ne mondd hogy nem.... - Odamegyek a hangfelvevő eszközhöz és elkezdem nézegetni. Nagyon tetszik... A kabinom ablakához lépek vele miközben a kezemben van, benyomom rajta az egyik gombot, aztán kikapcsolom.. egy idejik ezzel szórakozom aztán bekapcsolom és elkezdek beszélni.
- Személyes napló. 2160. Szeptember.
Ujra az Enterpriseon. Mintha visszatértem volna az időben... szinte hihetetlen hogy újra itthon vagyok... - Egy pillanatra megállítom a hangfelvevőt és Porthosra nézek. - Szerinted az otthon jó szó?... Igen. Jó. - Bólintok és tovább folytatom. - Bár a legénység egyes tagjai még újak és meg kell őket szoknom, mégis lelkes vagyok. Egyre csak arra tudok gondolni hogy mennyi csillagrendszer, és bolygó várhat ránk.... Bár annak nemigazán örülök hogy a flotta a hátam mögött ujította fel a saját hajómat... Személyes napló vége. - Elteszem a kis eszközt az egyik zsebembe és megint Porthosra nézek.
- Hát ez elégsovány lett... - Az ablakon keresztül a Földet kezdem el bámulni.
- Mindíg meglep ez a látvány... mennyire gyönyörű..
Egy kis ideig álok még az ablaknál aztán elindulok ki a kabinomból. Ránézek Porthosra.
- Majd úgy is jövök... ne nézz rám így..
{ Folyt. KÖv. Foylosó topic }