S t a r T r e k E n t e r p r i s e

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

To Boldly go no man has gone before.The Season Five.


  Karakterek

  Charles Tucker III
  Charles Tucker III
  Parancsnok/Főgépész
  Parancsnok/Főgépész

  Hozzászólások száma : 194
  Hírnév : 151
  Join date : 2010. Aug. 03.
  Age : 47
  Tartózkodási hely : Enterprise

  Karakterek Empty Karakterek

  Témanyitás  Charles Tucker III on Szer. Aug. 04, 2010 11:11 am

  (ide kerülnek a karakterek)
  Jonathan Archer
  Jonathan Archer
  Kapitány
  Kapitány

  Hozzászólások száma : 309
  Hírnév : 122
  Join date : 2010. Aug. 03.
  Age : 60
  Tartózkodási hely : Enterprise NX-01

  Karakterek Empty Re: Karakterek

  Témanyitás  Jonathan Archer on Csüt. Aug. 05, 2010 7:10 am

  Név: Jonathan Archer
  Született: 2109. Október 9. Föld

  Nem sokkal a születése után a családja San Franciscoba költözött ahol az apja Henry Archer az ötös hajtómű terven dolgozott. A terv célja az ötös szubtéri fokozat elérése volt. Az iskolában jó tanuló volt.
  Nagyon jó kapcsolata volt az apjával akivel sok dolgot csináltak közösen.
  Karakterek 292px-Henry_Archer_and_young_Jonathan_Archer
  2124-ben az apja Clarke szindrómában halt meg. Archer ezután mindvégig kiállt az apja által tervezett térhajtómű mellett és nem hagyta hogy még több kudarc után is leállítsák az ötös programot. Archer egy időben fontolgatta hogy beáll ő is teherszállítónak egy hajóra de a Csillagflotta miatt meggondolta magát.

  A 2140-es évek elején Archer az ötös program tesztpilótája lett. Ő volt a legképzettebb a többi két pilóta között illetve sokkal jobban ismerte az apja által tervezett hajtóművet. 2143-ban az első tesztrepülésre nem Archert választották hanem barátját AG Robinson parancsnokot. A teszt kudarcba fulladt és az NX Alfa meg is semmisült. Ezután a programot a be akarták zárni de Robinson és Archer ellopta az NX Beta-t és elérte vele a 2.5-es fokozatot.

  Ezután 2151-ben Archert kinevezték az Enterprise NX-01 kapitányává.
  Karakterek Dhkso1j4vs5jo4vhr7fd
  Az Enterprise első küldetése az volt hogy vigye haza a sérült Klingon Klaangot a Qo'nosra. A küldetést megzavarta a Sulibanok támadása ami közben Archer tudomást szerzett a Temporális hidegháborúról ez az esemény határozta meg a kapitány elkövetkezendő három évét. A nehézségek ellenére Archernek sikerült teljesítenie a küldetését.
  Archer sokszor keveredett összetűzésekbe a Klingonokkal kétszer el is fogták de mindkét alkalommal sikerült megszöknie. A Klingonok több váddal is gyanúsították úgymint egy Klingon hajó megtámadása területsértés.
  Archernek sikerült a Vulkániakkal ellentétben békés kapcsolatot kialakítania az Andoriaiakkal.
  Karakterek Star-Trek-Jonathan-Archer
  Az egész egy P'jem nevű Vulkáni kolostor Andoriai lerohanásával kezdődött mivel az Andoriaiak úgy gondolták hogy a Vulkániak megfigyelőállomást építettek a bolygóra. Archernek sikerült megtalálnia az érzékelőt és így barátságot köt az Andoriai Shran parancsnokkal. Egy évvel később az Andoriaiak és a Vulkániak a Paan Mokar/Wheytan nevű bolygóért harcoltak az Andoriaiakat megint csak Shran vezette. A bolygót az Andoriaiak maguknak akarták hiszen ők kolonizálták és terraformálták de túl közel esett a Vulkáni űrhöz. A helyzetet végül Archernek sikerült megoldania és ettöl a Shrannal való barátsága csak mélyült.
  Karakterek 320x240

  A Vulkániakkal azonban nem volt ilyen barátságban mint a legtöbb ember ebben az időszakban. Már az ötös program alatt is nagy ellentétek feszültek közte és a programot ellenőrző Vulkániak között. 2151-ben azonban elsőtisztként osztották be mellé T'pol parancsnokhelyettest így valamennyire sikerült jobb viszonyt kialakítania velük.
  Karakterek 180px-T'Pol_and_Jonathan_Archer_on_Vulcan

  2153-ban az Enterprise-t visszahívták mivel a Földet megtámadta a Xindi nevű faj egy szondával megölve ezzel hétmillió embert. Archer a kiterjedésbe vezette az Enterprise-t hogy megtalálja az éppen készülő nagyobb fegyvert amely már képes lett volna megsemmisíteni a földet és fényt derített arra is hogy a támadással a gömbépítők bízták meg a Xindiket mivel a gömbépítők több száz év múlva háborút fognak veszíteni a Föderáció ellen és így akarták megelőzni azt. Végül sikerült megsemmisíteni a fegyvert és ezzel megmentenie a Földet.
  Karakterek 200px-Jonathan_Archer

  A sikeres Xindi küldetés után az Enterprise belekeveredett a Vulkáni civilháborúba majd egy fajok közti szövetséget hozott létre a Romulánok ellen.
  Karakterek Oz5w0vr1nloeqmkv8yx

  2155-ben Az Enterpriset leszerelik, a legénységet pedig hazahívják. Amikor a Föld fele utaznak utolsó utukon azonban az Andóriai Shren segítségét kéri mert lányát elrabolták. Sajnos azonban a küldetés során emberrablók törnek be az Enterprisera. Meg akarják ölni a kapitányt, Trip Tucer ezért az életét áldozza hogy megvédje legjobb barátját.

  2156-tól megkezdődik az Enterprise titkos felújjítása Luna Robau professzor vezetése alatt.

  A Földön:

  Miután Archer visszakerül a Földre Andóriai nagykövet lesz 5 évig. Munkája sikeres ő mégis unja azt annak monotonítása miatt. Kedveli az Andoriánokat de ő mégis az űrbe vágyódik, hogy felfedezhessen.
  Karakterek 292px-Jonathan_Archer,_2155  2160-ban William Stett admirális látogatja meg San Fransiscói lakásában és visszahívja egyenlőre ismeretlen időtartalomra az Enterprisera szolgálni.
  Így indul 2160-ban második küldetésre kapitányként az Enterprissal.

  Magánélete:

  Archer legjobb barátja saját apja volt de miután ő meghalt Charles Trip Tucker vette át a helyét.
  Karakterek Sworld-020
  Baráti szálak fűzik őt Hoshi Sato zászlóshoz is, amik az Enterprise első visszahívása után mégjobban elmélyülnek.
  Karakterek 180px-Jonathan_Archer_and_Hoshi_Sato
  Karakterek 058
  Az ötös program alatt barátkozott össze AG Robinsonnal is akivel nem csak barátok voltak hanem vetélytársak is és aki 2152-ben sziklamászás közben halt meg.

  Legszokatlanabb barátsága T'pol parancsnokhelyettessel alakult ki. A Vulkáni nő eleinte nehezen szokta meg az emberek közti életet de Archer felé már egész hamar bizalommal fordult.

  Több nő is volt az életében 24 évesen találkozott Margaret Mullinnal a Csillagflotta akadémián és a diplomaosztó előtt megkérte a kezét de az nem akart Csillagflottás özvegy lenni ezért nemet mondott. 2143 körül találkozott egy Caroline nevű nővel aki végül is elhagyta és Újberlinbe költözött. Erika Hernandez szintén Csillagflotta tiszt volt de a kapcsolatuk hamar megszakadt mivel rangjuk miatt nem volt szerencsés hogy kapcsolatuk legyen.

  Hobbijai:

  Gyermekként szeretett az apjával űrhajómodelleket építeni amelyek közül egyet felnőttként is megtartott. Szerette a tudományos könyveket pl: A kozmosz A-Z. Szeret hegyet mászni. Egy beagle fajtájú kutyája van Porthos. Szereti a vizilabdát nézni, és a különféle sportokat.
  Karakterek Captain-Jonathan-Archer-jonathan-archer-7290305-850-472

  Karakterek 2ex5v31gn69jwi0qpg5

  Karakterek Archer_vulcan_salute%2C_KirShara


  A hozzászólást Jonathan Archer összesen 8 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Aug. 28, 2010 5:58 am-kor.
  Charles Tucker III
  Charles Tucker III
  Parancsnok/Főgépész
  Parancsnok/Főgépész

  Hozzászólások száma : 194
  Hírnév : 151
  Join date : 2010. Aug. 03.
  Age : 47
  Tartózkodási hely : Enterprise

  Karakterek Empty Re: Karakterek

  Témanyitás  Charles Tucker III on Csüt. Aug. 05, 2010 7:32 am

  Név: III. Charles Tucker
  Születési dátum: 2123 Március 19.
  Születési hely: Florida
  Faj: Ember
  Apja:Charles Tucker II
  Nagyapja:Charles Tucker I


  Gyermekkora átlagosan telt ebben az időben kapta becenevét is (Trip) ami abból ered hogy ő volt a harmadik Charles a családban. Több testvére is van egyik húga Elizabeth később a Xindi támadáskor vesztette életét. Nagyon jó kapcsolatuk volt gyerekként mindig megvédte őt a nagyobbaktól. Közel éltek egy Vulkáni táborhoz ezért Vulkáni tanára volt Mr. Velik.

  Karakterek 180px-Charles_Tucker_8

  Karakterek 292px-Charles_Tucker_17

  2143-ban bekerül az ötös programba. Itt a Vulkániak és több Csillagflotta tiszt is azt állította hogy az Archer apja által tervezett hajtómű nem működőképes de Tucker úgy gondolja hogy csak a keverési aránnyal van gond így rokonszenvet ébreszt Archerban. Majdnem akkora rajongójává válik Henry Archernek mint annak a fia.
  2147-ben Tucker űrruhája megsérül és majdnem meg is hal de szerencsére Archer idejében odaér és megmenti.
  2151-ben kinevezik az Enterprise főgépészévé. Az Enterprise-on természetesen mindenki a felfedezés miatt jött a hajóra de Tucker inkább a hajtómű miatt. Nehezen képes más fajokkal kapcsolatba lépni így inkább ezt másokra hagyja. Még ebben az évben ő lesz az első emberi férfi aki terhes lesz egy Xyrilliantól szerencsére sikerül eltávolítaniuk az embriót.

  Tucker többször is tanúbizonyságot tesz arról hogy nem ért a diplomáciához például 2152-ben egy Vissiai hajóval találkoztak. A Vissiaiaknál három nem létezik a harmadik a nemközi akinek nincsenek jogai, nem tanulhat, nem vehet részt a gyermek felnevelésében és ha a fogantatás megtörtént átirányítják egy másik olyan párhoz aki gyermeket szeretne. Tucker ezt nem volt képes megérteni így elkezdte tanítani így a nemközi felismerte hogy több is lehetne is képes mint ami de az a házaspár akiknél éppen "szolgálatot teljesített" nem engedte őt hogy olyan legyen mint a többi Vissiai. Emiatt kisebb konfliktus alakult ki amit csak Archer tudott megfékezni így a Vissiaiak és az Emberek közti barátság megmaradt azonban nem sokkal később érkezett a hír hogy a nemközi öngyilkos lett.

  Trip nagyon jó barátja lett Malcolm Reed hadnagynak az Enterprise harcászati tisztjének. Nagyon különböznek egymástól míg Tucker nagyon optimista míg a csak a munkájának élő Reedről ez nem mondható el. Ennek ellenére több nehéz helyzetből is kimásztak már együtt.

  Karakterek 47076

  2153-ban Tucker húga is meghalt több mint hétmillió emberrel együtt a Xindi támadás miatt ezért Tuckerban hatalmas gyűlölet alakult ki a Xindik iránt.

  Karakterek A79x67d5b7mdvho8t89l

  A támadás után nagyon nehezen dolgozta fel a tragédiát és sokáig csak altatókkal tudott aludni ezért Dr. Phlox javaslatára Vulkáni neuropresszinget kapott T'poltól. A kezelések alatt romantikus kapcsolat alakult ki köztük.

  Karakterek Oigolwozqhg4vinz6dq

  Trip nagy szerepet játszott a Gömhálózat megsemmisítésében és a Xindi fegyver megtalálásában majd az elpusztításában.

  2154-ben T'pollal a Vulkánra ment ahol kiderült hogy a Vulkánian össze kell házasodnia a már gyermekkorában kiválasztott Kossal. Tucker ezért inkább nem állt Koss útjába.

  Még ebben az évben Trip és T'Pol egy hajmintát kapott a gyermeküktől ami lehetetlen, mivel soha nem született közös gyermekük.Mindketten a Lunar bányászkolóniára mentek hogy utána járjanak a dolognak mivel úgy gondolták a Terra Prime egy emberi terrorszervet áll az ügy mögött. A Terra Prime tagjai úgy gondolták hogy az Embereknek nem tesz az jót ha más fajokkal találkoznak és élnek együtt. A vezetőjük John Frederick Paxton azért hozta létre a Vulkáni/ember hibridet hogy bebizonyítsa hogy az embereknek nem szabad keveredniük más fajokkal. Sajnos a genetikailag létrehozott gyermek akit Tucker húga után Elizabethnek neveztek meghalt.

  2155-ben halt meg amikor emberrablók egy kis csoportja betört a hajóra és ő megmentett a kapitánya és az egész legénység életét.

  Tucker számtalanszor bebizonyította hogy remekűl ért bármilyen gépekhez legyen az űrhajó vagy akár Deutérium szivattyú. Azonban a fajok közti kapcsolatteremtésben vannak gyengeségei. Barátaiért és a legénység tagjaiért mindent megtenne.

  Karakterek Trek_3people_f

  2160-ban mikor az Enterprise második küldetésére indul a Sulibanok egy jövőbeli fegyver miatt visszamennek arra az időpontra amikor még Trip életben van és visszahozzák őt hogy segédkezzen nekik. A féfi azonban minden áron ellenkezik nekik. Szabadulási kísérletei hiábavalóvá válnak mikor az Enterprise érkezik megmentésére. Így 2160- tól újból ő válik főgépésszé. Az Enterprisra újra visszatérve azonban barátainak nagyon nehéz megemészteni azt hogy ő újból életben van.

  Karakterek ArcherPhloxSilik-Tucker_320

  Magánélete:
  Jó barátsgban van Jonathan Archerrel, Hoshi Satoval és Reed hadnaggyal.
  Karakterek 180px-Jonathan_Archer_and_Charles_Tucker_III_in_a_Suliban_cell_ship

  Karakterek 4ahwip59tj9uloyv7qii

  Karakterek 180px-Trip_and_Reed_in_Shuttlepod_1

  Romantikus kapcsolatai:
  Már gyerekkorában is több barátnője volt de hosszabb romantikus kapcsolata csak T'pollal alakult ki. A Vulkáni nő Kossal való házassága után azonban a kapcsolatuk véget ért. Ezek után még T'pol válása után is feszült volt köztük a viszony.

  Karakterek Blank

  Karakterek Blank

  Karakterek 0

  Hobbijai:
  Szereti a régi filmeket ezért többször is szervezett az Enterprise-on filmvetítéseket. Kedvencei a western és a horrorfilmek. Kedveli a különböző sportokat is.


  Karakterek 44271_1255636485014_full
  A hozzászólást III Charles Tucker összesen 7 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Szept. 30, 2010 8:02 am-kor.
  Ellen Stett
  Ellen Stett
  Ezredes
  Ezredes

  Hozzászólások száma : 12
  Hírnév : 0
  Join date : 2010. Aug. 08.
  Age : 45
  Tartózkodási hely : NX-01

  Karakterek Empty Re: Karakterek

  Témanyitás  Ellen Stett on Vas. Aug. 08, 2010 7:38 am

  Név: Ellen Stett
  Születési dátum: 2125.Július 18.
  Faj: Ember

  Angliában nőtt fel, apja, William Stett már egész fiatalon csillagflotta admirális lett, testvérei nincsenek anyja, Ellen Stett szülés közben vesztette életét.
  Egész gyermekkorát katonai iskolákban tölti, apja úgy neveli őt akár egy fiút. William eredetileg fiút akart ezért bánik így lányával.Soha nem mutatta ki hogy szeretné őt.
  Karakterek 84911238618697LittleGirl


  12 évesen terroristák rabolják őt el, ez néha még mindig kísérti őt álmaiban.
  18 évesen csatlakozik egy katonai osztaghoz az épülő Hold kolónián. Egy tudományos osztag eltűnt ott. Ellen sikeresen megtalálja őket. A csapat egy rosszul működő szelőzőberendezés alatt volt.
  Karakterek Israeli%20soldier%20girl
  Ez után többet nem is lép ki az űrbe miután 25 éves korára visszavezénylik őt. Életének ezek után történő szakaszáról keveset tudunk.
  Az biztos hogy 28 éves korában egy idegenek elleni tűntetésen már osztagot vezetett hogy rendet tegyen.
  30 éves korában előléptetik ezredesi rangban. Ekkor kerül első komoly küldetése elé. A Columbiára oszzák be ahol jó kapcsolatot alakít ki a kapitánnyal. Ellen jól érzi itt magát.
  35 éves korában áthelyezik az NX-01 Enterprise-ra ami második küldetésre indul.
  Nagyon jól ért a fegyverekhez a taktikához, és meglepően a műszakiakhoz is. Sokoldalú ám önfejű természet.
  Magánélete:
  Viharos kapcsolata van apjával William Stetthez aki katonai admirális. Soha nem értett egyet vele követelődző és akaratos nevelési módjával.
  Egy férfi Maximillian Harborth volt az életében akit 2 hónap mulva ő hagyott el. Ellen elzárkózik a férfiak elől, barátokat azonban többet is szerez ilyen Reed hadnagy is vagy Trip azonban viharos a kapcsolata Jonathan Archerrel az NX-01 kapitányával mert kettőjük felfogása szinte mindig ütközik. Míg a kapitány megrögzött felfedező és amivel nem ért egyet azt ki is nyilvánítja, Ellen mindent elfogad amit a katonai vezetés parancsba ad. Nagyon ragaszkodik a parancsokhoz. gyakran keveredik veszekedésbe a kapitányával.
  Hobbijai:
  Több hobbija is van:
  A régi Sci-fi filmek, a sportolás, az úszás, a box és legfőképpen a fegyverek kezelése, használata a történelem.
  Karakterek 15578__03girlfight_l
  Karakterek Michelle
  Hoshi Sato
  Hoshi Sato
  Zászlós/Kommunikációs tiszt
  Zászlós/Kommunikációs tiszt

  Hozzászólások száma : 192
  Hírnév : 85
  Join date : 2010. Aug. 10.
  Age : 42
  Tartózkodási hely : Enterprise NX-01

  Karakterek Empty Re: Karakterek

  Témanyitás  Hoshi Sato on Pént. Aug. 20, 2010 2:22 am

  NÉV: Sato, Hoshi
  SZÜLETÉSI DÁTUM: 2128 Július 9.
  SZÜLETÉSI HELY: Kyoto
  FAJ: Ember

  KOrai élete:
  Sato a család három gyermeke közül a második volt. Nagyon nagy tehetséget mutatott a nyelvészet felé. Egy nyelvet alapfokon akár néhány óra alatt képes volt megtanulni. Nem járt iskolába hanem magántanárai voltak ez is hozzájárult ahhoz hogy az önbizalma erősen csökkent. Nem áll közel a szüleihez az egyetlen ember akivel igazán jóban volt az a nagyapja Michio.
  Karakterek 6yptkj01l12rzcrhsxk

  Karrierje:

  2151-ben beleegyezett hogy az Enterprise-al tartson bár eleinte nagyon nehezen tudta megszokni az űrt és egy héttel az indulás után vissza akart térni a földre. Végül megbarátkozott a helyzettel ez leginkább Dr. Phloxnak köszönhető aki midig segített neki ha bármilyen gondja volt.
  Karakterek Ibkzc38ps1y935yrzvyi

  Satonak igen erős traszporterfóbiája is volt és 2152-ben KB 10 másodpercre benn is ragadt a mintapufferben ezalatt hallucinációktól szenvedett.

  2153-ra már teljesen megbarátkozott az Enterprise-on való élettel így nem volt kérdéses hogy a legénységgel tart a Xindi küldetés alatt is. A kiterjedésben találkozott Tarquinnal egy telepata lénnyel aki több mint négyszáz éves volt és képességeit kihasználva hallucinációkat keltett Satoban hogy magához csalja és hogy a társa legyen. Sato azonban nemet mondott neki és végül Tarquin segített megtalálni a Xindi fegyver egy darabjának az építési helyét.
  Karakterek 7q0uunp0hazo81addbf

  2154-ben a hüllő Xindi Dolim parancsnok elrabolta Satot az Enterprise-ról. A rovarok elrabolták a fegyvert és Dolim parazitákat tett Sato agyába hogy irányíthassa őt. Arra akarta használni hogy megfejtse a fegyver aktivációs kódját. Szerencsére a MACO-nak sikerült kiszabadítania.

  2155-ben segített az univerzális fordító fejlesztésében.
  Karakterek 7rnsys7z43esxixjx3kl
  Az ez után elkövetkezendő öt évben Hoshi a Brazilliai nyelviskolájába visszavonulva tanított amit nagy örömmel tett. Barátai nagyon hiányoztak neki itt is. Nagyon magányos volt így megörült annak a hirnek hogy az enterprise második küldetésre indul.
  Szinte azonnal csatlakozott hozzájuk.

  Magánélete:

  Önbizalomhiánya miatt nem volt sok férfi az életében.
  Baráti kapcsolata volt az Enterprise orvosával Dr. Phlox-al, az Enterprise kapitányával Jonathan Archerrel akivel elmélyítette a barátságát miután visszatért a hajóra..

  Hobbijai:
  Szeret kosár labdázni, és kedveli az állatokat.

  Karakterek J7wvmsq2ioxo0035peul
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Karakterek Empty Re: Karakterek

  Témanyitás  Vendég on Pént. Aug. 27, 2010 1:25 pm

  NÉV: T'pol
  SZÜLETÉSI DÁTUM: 2088
  SZÜLETÉSI HELY: Vulkán
  FAJ: Vulkáni
  SZÜLÕK: Anyja T'les

  Korai élete:

  Korai élete a legtöbb Vulkániéhoz hasonlóan telt. Keveset tudni a gyermekkoráról.

  Karakterek Vulcan

  Karrierje:

  2135-ban a Vulkáni titkosszolgálathoz kerül és több volt Vulkáni ügynököt is letartóztat különbözõ bûncselekményekért. 2149-ben a Földre érkezik diplomácia küldetés miatt és Soval nagykövet pártfogoltja lesz. 2151-ben kerül az Enterprise-ra mivel a Vulkániak úgy gondolták hogy muszáj hogy legyen egy olyan személy is a hajón aki már ismeri a környezõ területeket és így az embereknek a hasznára válhat. Archer kapitány eleinte nem örült az ötletnek de végûl is megszokta a Vulkáni nõt sõt mi több barátok lettek. T'pol az elkövetkezendõ két évben bebizonyította hogy remek képességekkel bír mint tudományos tiszt és hogy az embereknek mégis csak szükségük van rá.

  Karakterek Vm0u8a5pfy2ujgoz02ej

  2153-ban a Xindi támadás után amikor az Enterprise a Delphic zónába készült a Vulkáni fõparancsnokság megtiltotta T'polnak hogy az emberekkel tartson de õ megszegve a parancsnokság utasítását legénysgével tartva.

  Karakterek Qn8xisaghsq6qtx4bpg

  Mikor a kiterjedésben felfedeztek egy Vulkáni hajót a Seleyat azon minden Vulkáni elvesztette az érzelmeinek az irányítását így vérengzõ vadakká válltak. Kiderült hogy a kiterjedésben lévõ anomáliák elleni egyetlen védekezési mód váltotta ki ezt a jelenséget a Vulkániakon a Trellium-D. Ez az anyag a burkolatra téve ellenáll az anomáliáknak. T'pol megkérte Archer kapitányt hogy tegye ki egy lakható bolygón így az Enterprise-on is lehet alkalmazni a technológiát de a kapitány nemet mondott neki.

  Karakterek T9osw5gatm30f8acsyh

  Láncreakciót indított be a kiterjedésben lévõ gömbök között így azok sorra megsemmisültek így a kiterjedés is megszûnt tehát megakadályozta hogy a gömbépítõk megszállják a galaxist.
  2155-ben az ENterpriset leszerelik, ám titokban felújjítást végeznek a hajón amirõl õ is értesül. Kénytelen titokban tartani ezt is a Vulkáni parancsnokság kérésére. Még aznap hogy megtudta ezt az információt meglátogattja az üres hajót, aztán a Vulkánra indul.

  Karakterek Xh5e4aw632766t9w00xd

  2156-ban a Vulkáni titkos szolgálat sorozatosan megbízza õt.
  2160-ban újra elfoglalja az Enterprise tudomány-fõtiszti szerepét, a hajó második küldetése indításakor.

  Karakterek 6u6joj4vf37q994gox24

  Magánélete:

  Eleinte feszélyezte hogy emberek között kell élnie és õ volt az elsõ Vulkáni aki 10 napnál tovább bírta. Mint a legtöbb Vulkáninak neki is már gyermek korában kiválasztották a férjét Koss-t. Az esküvõt többszõr is elhalasztották mialatt T'pol az Enterprise-on volt emiatt Koss családja meg is sértõdött. A Xindi küldetés alatt azonban közte és Charles Trip Tucker közt gyengéd szálak alakultak ki.

  Karakterek 3dc7vwifcidl14tp5kb

  A küldetés után visszatért a Vulkánra Tuckerrel. Anyja elvesztette régi tekintélyét mivel T'pol mindig elhalasztatta az esküvõjét Kossal így belement az esküvõbe.

  Karakterek 9u6zf3onq02e1jez2zr5

  T'pol és Tucker visszatért az Enterprisera de Tucker úgy érezte nem bírt uralkodni az érzésein és nem képes T'pollal együtt dolgozni ezért átkérette magát a Columbiára NX-02. Visszament a hajóra amikor azt egy Klingon szabotázs erõsen megrongálta majd több hétig segített a javításokban.

  Karakterek Tyrp180u3hjp71zkxrcr

  Ezután T'les csatlakozott a Vulkáni sivatagban táborozó Vulkáni felkelõköz és a Vulkáni katonák megölték. Végül Tucker ott maradt T'pol kérésére. A Vulkán polgárháború után T'pol és Koss elváltak.

  Karakterek Qiqbjk4s396nisjw9jvj

  Hobbijai:

  Kimondott hobbija nincsen szeret olvasni mint a legtöbb Vulkáni illetve szabadidejében legfõképpen meditálni szokott.
  Malcolm Reed
  Malcolm Reed
  Hadnagy
  Hadnagy

  Hozzászólások száma : 102
  Hírnév : 27
  Join date : 2010. Aug. 07.
  Tartózkodási hely : Enterprise-NX-01

  Karakterek Empty Re: Karakterek

  Témanyitás  Malcolm Reed on Kedd Szept. 14, 2010 12:34 pm

  Malcolm Reed Karakteri lap:

  NÉV: Reed, Malcolm
  SZÜLETÉSI DÁTUM: 2122 Szeptember 2.
  SZÜLETÉSI HELY: Anglia
  FAJ: Ember
  SZÜLŐK: ismeretlen

  Korai élete:
  Keveset tudni a gyermekkoráról valószínűleg katonai iskolába jár. Katonai családból származik ezért szigorú nevelést kapott. Szülei Kota Baharu-ban Malajziában élnek egy nővére egy nagybácsija és két nagynénje van. Családja nagy része az Angol tengerészetnél szolgált ő azért nem lett az mivel víziszonya van.

  Karrierje:

  2151-ben hadnagyi rangon az Enterprise harcászati tisztje lesz. A munkája egyben az élete is napjai nagy részét a fegyvertárban tölti a fegyverzet tökéletesítésén dolgozva. Több alkalommal is összetűzésbe keveredett kapitánnyal mivel Archer nem szerette volna ha Reed hadihajót csinálna az Enterprise-ból.

  2153-ban a Xindi támadás után egy fegyveres katonai csapatot vezényeltek a hajóra (MACO) Hayes őrnagy vezetésével. Reed ezt nagyon nehezen viselte ugyan Hayes őrnagy a beosztottja volt mégis úgy gondolta hogy a biztonsági csapata is meg képes birkózni a Xindikkel. Sokáig ellenséges volt a viszony közte és az őrnagy között aminek az lett a vége hogy összeverekedtek és mindketten súlyosan megsérültek.

  2155-ben leszerelik az Enterpriset, ezt nagyon rosszul viselte. Ezután a Csillagflotta Akadémián kadétokat tanít biztonságtechnika és taktikára.

  2160-ban hirtelen éri az Enterprise második küldetése, és ő lesz az első személy aki a megújjult hajóra belép.

  Reed több dologra is allergiás pl. tölgy, poratka, trópusi növények és több enzimre beleértve a Bromelint is. Sokáig kezelték Bromelines kúrával így azokat az ételeket szereti amikben megtalálható ez az enzim így pl. az ananász. Néha nagyon önfejű tud lenni így egyszer hétig nem evett.

  Magánélte:

  Alapvetően eléggé félénknek tűnik a nőkkel szemben de többel is volt kapcsolata

  Hobbijai:

  Tulajdonképpen a hobbija egyben a munkája is.
  TravisMayweather
  TravisMayweather
  Zászlós/kormányos
  Zászlós/kormányos

  Hozzászólások száma : 1
  Hírnév : 0
  Join date : 2012. Mar. 25.

  Karakterek Empty Travis Mayweather

  Témanyitás  TravisMayweather on Hétf. Márc. 26, 2012 3:07 am

  Név:Travis Mayweather
  Születési idő és hely: 2126 ECS Horizon szállítóhajó.

  Travis Mayweather 2126-ban született az ECS Horizon-on, ami egy Földi szállító hajó volt, e révén sok helyet megismert már kiskorában például a Trillius Prime-ot, a Draylax-et vagy a Vega Kolóniát.
  Ő egyike az úgynevezett "Csillag gyerekeknek" akik csillaghajókon nőttek fel.

  Mayweather csendes személyiségű, pozitív gondolkodású fiatal ember, aki jól képzett pilóta.
  Travisnek van egy bátyja, Paul aki a Horizon kapitánya lett apjuk halála után 2153 Januárjában. Rianna, az anyjuk végezte a gépészi és orvosi teendőket.
  Travis vissza tért a Horizonra körübelűl 2153 Január 10.-én amikor a Horizon a Deneva kolónia felé tartott. A Horizon elhagyta a Deneva bázist amikor kalózok támadtak a hajóra. Itt kapóra jöttek Mayweather Csillagflottás képességei, és ennek segítségével sikerült megvédenie a hajót és legénységét.

  Az Enterprise-on töltött évei alatt többször sérül meg viszont mint bárki más.

  A Földön, ideiglenesen az Enterprise leszerelése után:
  Az Enterprise 2155-ös leszerelése után Travis vissza vonul családjához a Horizonra. Itt jó hasznát veszik, mivel nagyon jó pilóta és jobban ismeri az űrt mint bárki más.
  2160-ban William Stett admirális keresi fel és visszahívja egyenlőre ismeretlen időtartalomra az Enterprisera szolgálni.

  Magánélet:
  Travis mindenkivel jó barátságban van. Testvérével, Paullal elég zavaros a kapcsolata.

  Hobbijai:
  Hegymászás.
  Séamus Quinn Gorman
  Séamus Quinn Gorman

  Hozzászólások száma : 43
  Hírnév : 3
  Join date : 2012. Mar. 25.
  Age : 25
  Tartózkodási hely : Haelstrom NX-10

  Karakterek Empty Séamus Quinn Gorman

  Témanyitás  Séamus Quinn Gorman on Hétf. Márc. 26, 2012 1:19 pm

  Név:Séamus Quinn Gorman

  Születési idő: 2118. Március 22
  Kor: 42
  Születési hely: Ireland, Dublin

  2118-ban született a Földi, Írország, Dublin városában. Normális gyerekkora volt… egy ideig. 5 éves korában, meghalt az anyja, egy balesetben. Apjával és két testvérével, Wales-be költöztek, Cardiff-ba.
  Itt élt 18 éves koráig és itt ismerte meg élete szerelmét, Eve Collins-t. Élete nyugalmasnak volt mondható, de sokat utazott, így sokat is látott. Apja, Kapitány volt, egy korai flotta hajón és sokszor magával vitte a három gyereket. Egyes Fokozaton, nem merészkedtek túl messzire így csak a Naprendszert járhatta be fiatal fejével, de amikor egyszer meglátta a Szaturnusz gyűrűit, elhatározta, hogy már pedig Ő flotta kapitány lesz.
  Szerelmével, egy iskolába jártak. Minden osztályt együtt végeztek, minden iskolát mióta találkoztak. Mikor aztán Séamus elhatározta véglegesen, hogy az Akadémiára megy, megszakadt Eve-el a kapcsolata.
  Az akadémiai évei, könnyen teltek. Mivel korán megtanult mindent, amit az iskolához tudni kellett, itt se voltak gondjai. Mindenből mindig, jeles volt. Jó párszor összeverekedett diáktársaival és ezért jó pár megrovást kapott. Párszor majdnem kirúgták. Az Akadémián, sok, igaz barátot szerzett. Meglepő módon, pont azok közül, akikkel rendszeresen összeverekedett.
  Miután minden vizsgát elvégzett, - természetesen kitűnőre- hamar zászlóssá emelték a rangját. Nem sokára végig mászott a ranglétrán. Hat év múlva már Parancsnokként díszeleghetett az egyik az egyik Földi hajón, a Heatseeker-ön. Nem siette el a dolgot, de biztos kapcsolatokat épített ki a flottában. Több Admirálist is a barátai közé sorolhatott.
  Egy sajnálatos baleset folytán, amikor 2148-ban, a Heatseeker egy hajtómű probléma miatt, megsemmisül. Séamus és 29 ember sikeresen elmenekül a hajóról mentőkabinokban, de végig kell néznie, ahogy a hajó, robbanások következtében, darabjaira hullik és szétoszlik az űrben, jó batárjával, William Jackson Kapitánnyal és a legénység további tagjaival együtt. Ez után az eset után, mivel nagyon sok embert megmentett, kitüntetik és Kapitánnyá nevezik ki, de Ő ezt visszautasítja és kilép a flottától.
  Sokáig nem tér vissza a flottához, egész pontosan 12 évig. Ez idő alatt, összeházasodik, rég nem látott szerelmével. Sok idő ez, de így sem önszántából, hanem Thomson Admirális unszolására tér csak vissza. Mivel amikor leszerelt, nem sokkal előtte Kapitányi rangot kapott, rögtön kap egy hajót. Az NX-10 Haelstrom-öt, a legendás NX-01 Enterprise és NX-02 Columbia egyik, négy gondolás Cirkáló változatát.
  Séamus eléggé önfejű tud lenni. Csak akkor hallgat másokra, ha komoly érveket mondanak neki, vagy látja, hogy ez így sehogy se jó. Gyerekként, elég sokat volt beteg, így időnként egy megfázás is jól leteríti.

  Érdekesség: Jó a nyelvérzéke.

  Család/Magán élet:
  Szülei közül, csak az Apja él, Quinn Gorman.
  Van két testvére, Aislin Gorman és Angus Gorman
  Hobbijai:
  Hegymászás, Túrázás, Bárban való ivászat barátokkal, Utcai harcművészetek.


  A hozzászólást Séamus Quinn Gorman összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Márc. 27, 2012 8:00 am-kor.
  Hailey Anderson
  Hailey Anderson

  Hozzászólások száma : 1
  Hírnév : 0
  Join date : 2012. Mar. 26.

  Karakterek Empty Re: Karakterek

  Témanyitás  Hailey Anderson on Kedd Márc. 27, 2012 4:12 am

  Név: Hailey Anderson
  Születési idő: 2133 Június 20.
  Kor: 27 éves
  Születési hely: Kína, Peking
  Szülők: Nevelő apja: Nathan Anderson
  Eredeti szülei ismeretlenek.

  Korai élete:
  2133-ban született Pekingben. Szüleit soha nem ismerhette meg ugyanis ők eldobták maguktól. Egy Amerikai állat orvos fogadta magához, Nathan Anderson.
  Ettől kezdve Kanadában él apjával. Gyermekkora jól telik, szinte egész nap a szabadban van. A vidéki életnek köszönhetően már 10 évesen kitűnően tud lovagolni és úszni. Több díjat is megnyer versenylovaglás terén.

  Karrierje:
  18 évesen teszi le az összes iskoláját, majd lovaglást tanít innentől kezdve. 21 évesen ismerkedik össze Jack Gersonnal aki akkoriban egy nála húsz évvel idősebb magas rangban lévő tiszt volt a Csillagflottában. Kapcsolatuk jó barátságból románccá ment át, egészen addig míg Gersonnak egy felderítő küldetésre kellett mennie a Moonlight csillaghajóval.
  Hailey ekkor határozza el hogy beáll a Csillagflotta kötelékébe, mert együtt akart szolgálni Jack-kel. Ezért a 22. születésnapján el is kezdte tanulmányait San Fran Siscoban.
  Mivel egészen addig vidéken élt ezért nehezére esett a beilleszkedés a nagyvárosi életbe. Remek tanuló volt, és a taktikához értett a legjobban, és jó stratégosznak bizonyult. Tanárai nagyon tehetséges tanulóként emlékeznek rá.
  Kitűnő osztályzatai miatt egy osztályt előre léphetett.
  25 évesen végezte el a Csillagflottát, zászlósi rangot kapott. Kezdetben idegenkedett az űrutazástól, ám miután először megpillantott a Földet teljesen beleszeretett az egészben. Az akkoriban indított Landscape tudományos csillaghajóra osztották. A Landscape öt éves küldetésre volt szerzödtettve,hogy egy a Delphic kiterjedés közelében lévő nebulát derítsenek fel. Mikor visszatértek a Földre egy év után, Haileyt kitüntették hadnagyi rangba. Ekkor 26 éves volt. Ugyanebben az évben történt hogy Jack és Hailey összeházasodtak.
  A Landscape második küldetésére indul, ám nem tudhatta senki sem hogy egyben utolsóra is.
  A Landscape ugyanez év tavaszán tért vissza a ködbe, ám kalózok támadtak rájuk. A hajó darabokra törve tért vissza a Földre. Teljesen kifosztották az Orioniak,
  Hailey- nak kellett a megmaradt tiszti kart menteni, ugyanis a főtisztek közül ő és egy zászlós maradtak.
  Mikor visszatértek előléptették őt parancsnoki rangba.
  Egy kellemes délutáni nap volt amikor a Kanadai farmján meglátogatta őt az admirális. Így került a Haelstrom NX-10-re.


  Magán élete:
  Hailey nyitott és kellemes személyiség, ám viszolyog a transzportálástól és elég nagy előítélete van az Orioniakkal szemben.
  Jack Gerson az imádott férje, aki kapitányi rangban a Moonlight kapitánya.

  Hobbijai:
  A lovaglás, és a keleti harcművészetek.


  Ajánlott tartalom

  Karakterek Empty Re: Karakterek

  Témanyitás  Ajánlott tartalom


   Pontos idő: Kedd Szept. 29, 2020 4:40 pm