*Furcsa tekitetet vágok és ránézek Hoshi-ra*.-Épp elájult az egyik percről szinte a másikról zászlós. Nem ajánlom hogy fel álljon hívtam,orvosi segítséget hogy megtudják vizsgálni várjon,mindjárt jönnek és levisszük az orvosiba ,ne mozogjon.*Visszanézek Hoshi két szemébe mélyen*. Fáj valamije?. Érezz fájdalmat zászlós?.*Közben várom az orvos csapatok megérkezését*.
4 posters
Folyosók
Charles Tucker III- Parancsnok/Főgépész
- Hozzászólások száma : 194
Hírnév : 151
- Post n°26
Re: Folyosók
Hoshi Sato- Zászlós/Kommunikációs tiszt
- Hozzászólások száma : 192
Hírnév : 85
- Post n°27
megfogadom a parancsnok szavait,és maradok a fenekemen...fejemet a falnak támasztom...
minden rendben mostmár!azt hiszem kimerültem...vagy még nem szoktam vissza...-teszem hozzá,s közben a plafont bámulom...elkezdenek az emlékek kavarogni a fejemben...az álom,az elsötétülő folyosó...
nem vett észre semmi különöset?-nézek tanácstalanul a férfira...
minden rendben mostmár!azt hiszem kimerültem...vagy még nem szoktam vissza...-teszem hozzá,s közben a plafont bámulom...elkezdenek az emlékek kavarogni a fejemben...az álom,az elsötétülő folyosó...
nem vett észre semmi különöset?-nézek tanácstalanul a férfira...
Szingularitás- Hozzászólások száma : 341
Hírnév : 41
- Post n°28
E közben felérkeznek az orvosi csapatok is.
Hoshi:
Még válaszolsz Tripnek aztán a gyengélkedőbe visznek. (Egy hsz ide aztán gyengusz, folyt. köv. gyengusz)
Trip:
Ez után a gépházba indulsz. (folyt. Köv.: Gépház)
Hoshi:
Még válaszolsz Tripnek aztán a gyengélkedőbe visznek. (Egy hsz ide aztán gyengusz, folyt. köv. gyengusz)
Trip:
Ez után a gépházba indulsz. (folyt. Köv.: Gépház)
Jonathan Archer- Kapitány
- Hozzászólások száma : 309
Hírnév : 122
- Post n°29
Én és HOshi kilépünk a folyosóra. Megállok és megfogom Hoshi vállát.
- Biztos hogy jól vagy? - Bele nézek a szemébe miközben beszélek aggódó tekintettel. - Csak mert nem szeretném ha hirtelen össze esnél, vagy valami bajod lenne...
- Biztos hogy jól vagy? - Bele nézek a szemébe miközben beszélek aggódó tekintettel. - Csak mert nem szeretném ha hirtelen össze esnél, vagy valami bajod lenne...
- Post n°30
nem,tényleg nincs semmi baj.jólvagyok!és köszönöm,h kimentettél!-mosolyodom a Kapitányra.csak megszédültem egy pillanatra,mert azt hittem láttam vkit.de bizonyára csak Trip volt az és csak képzelődtem.egy jó nagy alvás és minden rendben lesz.-nézek a férfi szemeibe.na és mit csinálunk?-kérdezem tőle érdeklődve...
Jonathan Archer- Kapitány
- Hozzászólások száma : 309
Hírnév : 122
- Post n°31
- Az előbb egy ismeretlen hajótól fogtunk segélykérő adást... - Kezdem el, még mindig a vállát fogom, és még mindig aggódva nézek rá. - Csakhogy - Folytatom. - A hajó amire ide értünk megnézni azt eltűnt... most se hajó se adás. - Mondom ki a szavakat furcsálkodva. - Én úgy gondolom hogy egy hajó csakúgy magától nem képes köddé válni... Gondoltam utána járhatnánk a dolognak, megnézhetnéd azt az adást.. hogy igazi-e, nem-e csapda... de nem akarom az ördögöt a falra festeni....
- Post n°32
elég furcsa dolgok történnek mostanában!-válaszolok magam elé bámulva.nézzünk utánna,mi folyik itt!-fordulok a Kapitány felé...
Szingularitás- Hozzászólások száma : 341
Hírnév : 41
- Post n°33
Közösen a hídra indultok.
{ Hoshi, Kaptön: Folyt. köv.: Híd topic }
{ Hoshi, Kaptön: Folyt. köv.: Híd topic }
|
|